Roll: Förstudieledare/systemarkitekt
Stationeringsort: Södra Stockholm
Omfattning: 100%
Uppdragsperiod: Start senast oktober – ca. två månader från uppdragsstart (uppdragsslut kan variera utefter uppdragets omfattning och arbetsbelastning)
Riktpris: 900 kr/tim

Vi söker en förstudieledare med systemarkitekt-kompetens till vår kund, ett multinationellt företag för byggmaterial.

Kunden håller på att ta fram en portal för digitala följesedlar. Motsvarande portal finns redan i företagets divisioner i USA och England, men en ny portal måste utvecklas för att vara anpassad efter den svenska divisionens krav och miljö.

Det behövs därför en förstudieledare för att samla in krav, kartlägga och rita upp en struktur för hur portalen ska vara uppbyggd. Förstudieledaren kommer sedan lämna över projektet vid utvecklings/implementationsfasen. Portalen är en .Net-portal som kommer vara webbaserad och konsulten kommer arbeta i windowsmiljö.

Då portalen redan finns i företagets internationella divisioner går det att ta del av befintlig källkod från dessa. Det kräver även att konsulten är beredd på resor till USA och/eller England.

Det är viktigt att konsulten är självgående, strukturerad och har erfarenhet från liknande projekt. Vidare är det viktigt att konsulten kan kommunicera fritt på svenska och engelska i tal och skrift. Konsulten kommer rapportera direkt till styrgrupp.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Offert med CV samt prisbild ska vara presenterat för Levigo senast tisdag 19/9