Roll: Projektledare
Stationeringsort: Lund
Omfattning: 50%
Uppdragsperiod: ASAP – ca 12 månader efter uppdragsstart

Lunds universitet avropar nu en projektledare till ett systemutvecklingsprojekt. Systemet som byggs handlar om kursadministration och kunden är Göteborgs universitet. Utvecklingen sker i Java och projektmetodiken är agil.

Kvalifikationer
Vi söker en duktig projektledare som har förmågan att snabbt sätta sig in i ny funktionalitet. I arbetsuppgifterna ingår att arbetsleda projektets 3-4 systemutvecklare samt en testresurs. Vi har ett nära samarbete med produktägaren, som är den som skriver designspecifikationerna. Projektledaren bör ha en tät dialog med produktägaren, i synnerhet kring prioriteringar och funktionalitet. Vi jobbar i verktyget JIRA. Det är här arbetsuppgifter prioriteras och förflyttas i status vartefter de blir färdiga. Erfarenhet av JIRA är en merit.
Projektet är hårt styrt på budget, dvs antal timmar. Som projektledare förväntas man ha ett stort mått av struktur och ständigt följa upp planer och nedlagd tid mot budget.

Övrigt
Den person vi söker ska ha förmåga att driva en projektgrupp framåt mot ett tydligt mål. Man måste kunna entusiasmera och få alla att styra åt samma håll. Det är önskvärt att man besitter förmågan till struktur, ordning och reda samt tydlig kommunikation.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Offert med CV samt prisbild ska vara presenterat för Levigo senast 2017-09-20