Roll: Projektledare/Digital expert 
Stationeringsort: Stockholm eller Umeå (krävs resor till båda orterna under uppdraget)
Omfattning: 100%
Uppdragsperiod: ASAP – ca. 6 månader efter uppdragsstart 

Vi söker en projektledare/digital expert till en av våra kunder inom fond- och pensionssparande.
Konsulten kommer ansvara för att skapa en övergripande struktur över hur kunden arbetar med digital-leads generering, försäljning och kundvård kopplat till en ny marknadsplats/digital plattform som utvecklas av kunden. 

Konsulten kommer leda projektet med fokus på följande:
implementera arbetssätt
utvärdera och implementera mjukvara som stöd för detta
analysera och märka upp kunder i databasen
skapa förståelse och kunskap kring nytt arbetssätt hos Kundcenter och andra enheter för att arbetssättet ska efterföljas efter projektavslut
föreslå mål och specificera framtida behov för att lyckas med digital försäljning
Projektgruppen som konsulten kommer leda består av 5 – 7 personer där aktörer från kundens kundcenter, IT-avdelning och marknadsavdelning ingår. Konsulten kommer rapportera direkt till styrgrupp.

Personen vi söker för uppdraget ska vara expert inom digitalisering och försäljning, gärna med bakgrund från e-handel och/eller spelbranschen. Konsulten ska vara en van ledare med tidigare erfarenhet av förändringsledning som kan inspirera och få människor att arbeta i samma riktning. I rollen som projektledare kommer det vara viktigt att se till projektets helhet, men även ha kunskap kring detaljerna. Slutligen ser vi att konsulten är en trygg, ödmjuk person med stor social kompetens som präglas av ett stort kund- och affärsfokus.

Stationeringsort för uppdraget kan både vara Stockholm och Umeå (konsulten ska vara beredd på resor till båda orterna). Som projektledare kommer man samarbeta mycket med kundens kundcenter som sitter i Umeå. Vid stationering i Stockholm kan det därför bli aktuellt med några dagars arbete i Umeå veckovis.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Offert med CV samt prisbild presenteras för Levigo så snart som möjligt då presentation sker löpande, dock senast torsdag 21/9 klockan 12:00