Roll: Testledare 
Stationeringsort: Stockholm
Omfattning: 100%
Uppdragsperiod: ASAP – 2019-05-31

Vi söker testledare till vår kund, en storbank i Stockholm. Konsulten kommer ingå i ett program vars syfte är att skapa förutsättning för att kunden ska kunna leva upp till ett antal nu kända regelverkskrav genom att se till att alla affärssystem hanterar parter, produkter och avtalsrelationer korrekt. Uppdraget är att säkra datakvalitet i hanteringen av kunder, avtal och produkter.

Konsulten kommer arbeta med flera projekt parallellt och rapportera direkt till respketive projektledare. Testledaren kommer ha som huvudansvar att skriva teststrategi, genomföra tester, handleda andra i tester etc.

Tilltänkt resurs bör vara stresstålig och flexibel samt inte ha något emot att jobba med flera projekt samtidigt och rapportera till flera projektledare. Vidare söker kunden efter en social lagspelare som bidrar till positiv energi i gruppen.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Det är snabba puckar som gäller för detta uppdrag, därför vill vi ha CV samt prisbild senast tisdag 10/10 klockan 10.00