Roll: Utvecklare/Databasadministratör
Stationeringsort: Tumba
Omfattning: 100%
Uppdragsperiod: Så snart som möjligt – minst 1 år från uppdragsstart
Nyckelord för önskad kompetens: Databas, Oracle, SQL

Vi söker nu en konsult till vår kund, ett globalt företag inom tillverkningsindustrin. Konsulten ska ha kompetens både inom mjukvaruutveckling samt databasadministration, dock läggs störst vikt vid utvecklarkompetens.

Uppdraget handlar om både support samt vidareutveckling av kundens applikationer. Konsulten kommer sitta on site hos kunden och verka nära tillverkningsproduktionen. Initialt kommer fokus främst ligga på incidenthantering och felsökning av kritiska applikationer- Konsulten kommer ta emot requests från produktionen och bör därför ha vana att agera snabbt och arbeta med ändringar direkt i produktion. Under uppdragets gång kommer arbetet allt mer fokuseras på vidareutveckling av nuvarande system/applikationer.

Applikationerna är utvecklade med ett runt applikationslager och desto djupare databasstukturer. Därför är det viktigt att konsulten har arbetat mycket med databashantering/utveckling.

Då konsulten kommer arbeta med kritisk applikationssupport on site är det viktigt att vana av att möta slutanvändare finns. Därför ser vi gärna att konsulten är social och är något serviceminded i sitt sätt att vara. Vidare bör konsulten ha skinn på näsan och förmågan att kunna prioritera.

Kompetenskrav för uppdraget:
10-15 års erfarenhet av mjukvaruutveckling/databashantering
Mycket kunnig inom Oracle PL och SQL
Stor erfarenhet av mjukvaruutveckling (.Net, ASP .Net, gärna C#)
Erfarenhet av avancerad användning av Excel (formler och VBA)
Erfarenhet av scriptspråk, ex. Powershell
Gärna bakgrund inom tillverkningsindustrin och arbete on site
Kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om konsulten har erfarenhet av mjukvarutestning samt arbetat i en global organisation.

Då kundens organisation klassas som ett skyddsobjekt kommer det bli aktuellt med säkerhetsprövning av konsult samt underleverantör.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Offert med CV samt prisbild ska vara presenterat för Levigo senast onsdag 11/10 klockan 12:00