Roll: Backend-utvecklare
Stationeringsort: Stockholm (med möjlighet att arbeta både hos kund och på distans)
Omfattning: 100% (initialt kan omfattningen vara något mindre)
Uppdragsperiod: 2017-12-04 (eller något tidigare) – 3 till 6 månader från uppdragsstart

Vi söker nu en backend-utvecklare till vår kund, ett mediaföretag nischat mot digital läsning och ljudböcker. Kunden behöver nu utöka sin leverans med nya projekt samt få hjälp med att vidareutveckla befintliga produkter och lösningar.

Konsulten kommer initialt gå in och vidareutveckla en befintlig app för streaming och nedladdning av digitala böcker. Efter hand kan konsulten även komma att bli inkluderad i andra projekt med syfte att utveckla nya appar/lösningar.

Kunden arbetar i Microsoftmiljö och apparna utvecklas för Android och iOS (inte Windows i nuläget). Utveckling sker i .Net och #C med hjälp av Xamarin. Utvecklingsarbetet handlar mycket om integrationer med befintliga inköpta system och produkter. Vi ser att konsulten ska ha arbetat med att bygga appar i backend tidigare och det är meriterande om tidigare erfarenhet av arbete med streaming och media finns.

Övriga tekniska kompetenser för uppdraget:
.Net
Microsoft
#C
Xamarin

Meriterande:
Java
Xode

Kunden arbetar agilt med JIRA och GIT. Alla projektvertyg finns tillgängliga online, vilket öppnar för distansarbete. Konsulten ska kunna kommunicera obehindrad på engelska i tal och skrift.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levgio.se

Offert med CV samt prisbild ska vara presenterat för Levigo senast 2017-10-24