Roll: .Net-utvecklare
Erfarenhet: minst 3 år 
Stationeringsort: Kista
Omfattning: 100%
Uppdragsperiod: 2018-01-08 – minst ett år från uppdragsstart 
Riktpris: 850 kr/tim 

Vi söker en .Net utvecklare till vår kund, ett större telekombolag. Konsulten kommer ingå i ett team på ca. 10 utvecklare och arktiekter där teamet ansvarar för utveckling av ett internt utvecklat system för order- och leveranshantering.

Uppdraget kommer utföras i en Microsoft .NET miljö där systemet huvudsakligen utvecklas med C#, MVC och SQL (SQL Server). Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Visual Studio, GIT och Team City. Arbetet innebär även att sätta sig in i och förstå den bakomliggande affärslogiken och hur den är realiserad i systemet.

Teamet arbetar enligt SCRUM, så tidigare erfarenhet inom detta är meriterande. 

För uppdraget krävs goda kunskaper i:
C#
MVC
T-SQL (SQL Server)

Meriterande:
God vana vid att skriva stored procedure

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Offert med CV samt prisbild ska vara presenterat för Levigo senast torsdag 30/11