Levigo söker just nu en QA Manager till vår kund där du kommer jobba tillsammans med olika kompetenser i ett team med strateger, UX, Kommunikatörer, Designers, Analytiker och Utvecklare. Du driver QA-planeringen självständigt i små och stora projekt. Du tar ansvar för både din egen och teamets leverans till kund och har inga problem att sköta kundkontakten som krävs i QA-arbetet. Du sköter på egen hand planering och design av tester i projekten och jobbar tätt ihop med resten av teamet för att stötta där det behövs för att uppnå hög kvalitet på det vi levererar till kund.

För att passa i den här rollen är det viktigt att du har erfarenhet av att testa webblösningar. Ett plus är om du har kännedom om att jobba med olika typer av testmetoder, har provat på att arbeta med automatiserade tester via testscript och om du har kännedom om agil utveckling.

Du brinner för QA och är uppdaterad med nya verktyg och metoder för test. Du är van att ta reda på hur system och webbapplikationer fungerar, och tänker i nya banor för att hitta svagheter och risker i en lösning. Du driver QA-arbetet i projekten, tar fram och prioriterar testscenarios, utför tester och sköter all nödvändig kommunikation med kundens acceptanstestledare. Du kommunicerar prioriteringar av utvecklingsinsatser och buggrättningar till kund inför release och gör prioriteringar.

Som person är du positiv, har lätt för att samarbeta och du vågar ifrågasätta det självklara. Du är strukturerad och kommunikativ på ett sätt som sätter en bra stämning i teamet och som motverkar att QA blir en kontrollfunktion istället för en stödfunktion. Du kan på egen hand identifiera om det krävs QA-insatser i projektet som du själv inte har kompetensen för och använder andra kompetenser i teamet för QA-arbete i de fall det behövs. Du är inte rädd att ifrågasätta när förutsättningarna för att bedriva QA-arbete i ett projekt inte finns.

Erfarenheter:

 • driva QA-arbetet i projektet
 • ta fram och prioriterar testscenarion
 • utföra tester
 • sköta all nödvändig kommunikation med kundens acceptanstestledare
 • göra prioriteringar
 • kommunicera prioriteringar av utvecklingsinsatser och buggrättningar till kund inför release
 • vana att ta reda på hur system och webbapplikationer fungerar
 • tänka i nya banor för att hitta svagheter och risker i en lösning

Personliga Egenskaper:

 • är positiv
 • kommunikativ på ett sätt som sätter en bra stämning i teamet och som motverkar att QA blir en kontrollfunktion istället för en stödfunktion
 • strukturerad och lösningsfokuserad
 • har lätt för att samarbeta och van att använda andra kompetenser i teamet för QA-arbete
 • vågar ifrågasätta det självklara i en lösning

Vi behöver att du har;

 • 5-8 års erfarenhet av att testa webblösningar
 • Kunskap om testmetoder och tekniker
 • Förståelse för att jobbet ibland blir självständigt och gillar det!

Det vore fint om du också hade;

 • Jobbat med olika typer av testmetoder
 • Provat på att arbeta med automatiserade tester via testscript
 • Kännedom om agil utveckling
 • Erfarenhet av att jobba som konsult

För frågor om uppdraget kontakta Jonatan Sandberg 070 494 99 11
Offert med CV, prisbild samt motivering ska vara presenterat för Levigo senast fredag 19/1.