Roll: Projektledare

Kompetensnivå: 4

Omfattning: 50 % av heltid

Uppdragstid: Omgående till 2018-09-30

Placeringsort: Västerås

Beskrivning:

En erfaren projektledare som ska driva projektet ”LIS Patologi”.

Som projektledare inom Region Västmanland bedriver du professionellt projektarbete där du leder, styr och koordinerar aktiviteter och funktioner inom ett projekt. Till stöd finns bl a fler projektledare, ett projektkontor, metoder.

Vi behöver en projektledare som är en naturlig ledare som anser att samarbete är en förutsättning för att uppnå bästa resultat inom ansvarsområdet. Personen ska vara resultatinriktad och ha hög grad av servicekänsla där kunden står i fokus. Vi ser att du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete, så att tidsramar följs och att kvalitén på resultatet blir högt.

Systembyte för kliniskpatologi till gemensamt laboratorieinformationssystem.

Leda och koordinera samt coacha en väl sammansatt grupp med mål att byta från idag ett äldre system till ett för laboratoriemedicin gemensamt och modernt system.

CV, motivering och pris skickas snarast möjligt dock senast 6/2 till uppdrag@levigo.se

Eventuella frågor tas med Jonatan Sandberg 070 494 99 11