Roll: Konfigurationstekniker
Kompetensnivå: 3-4
Omfattning: deltid alt heltid
Uppdragstid: ungefär 1 månad
Placeringsort: Lidingö
Prisbild: 850-950 kr/h

Bakgrund:

En start-up i Stockholm behöver nu hjälp med att konfigurera och skapa flöden i Microsoft. Här kommer
du också agera rådgivare i lösningar kring MS CRM-system/affärssystem för att på enklaste sätt skapa flöden i befintlig MS verktygslåda samt att konfigurera flödet i MS för den redan mappade affärsprocessen.

Det viktigaste är att personen är duktig inom Microsoftmiljö och kan berätta och visa begränsningar och möjligheter gällande skapandet av flöden/konfigureringar för den specifika affärsprocessen. Rollen är rådgivande och skapande och alla ramar kring vilka MS verktyg som ska användas för flödet är inte klart men vad vi tror idag ska ingen kodning behövas. Rent tekniskt bör personen vara riktigt duktig att förstå möjligheter i punkterna nedan för att kunna bygga/konfigurera flödet i MS tillsammans med start-up:

  • MS Flow & Forms (om det inte går att lägga alla funktioner/enkätutskick/påminnelser/automatiska mailutskick/automatiska statusuppdateringar/ev ett enklare bokningssystem mm i sharepointflödet direkt kan flow och forms användas)
  • Sharepoint
  • Excel (bygga möjlighet att ladda ner excellistor i det konfigurerade flödet)
  • Officepaketet.
  • Outlook Customer Manager

CV, pris samt motivering skickas direkt till jonatan.sandberg@levigo.se senast 12/2.

Eventuella frågor besvaras genom ovan mail alt 070 494 99 11