Roll: Projektledare/Scrummaster 
Stationeringsort: Stockholm
Omfattning: 100% 
Uppdragsperiod: ASAP – Oktober 2018

Vi söker en projektledare med scrumkompetens till storbank, den nuvarande projektledaren har gått vidare till annat projekt och därför behöver kunden nu en ersättare att driva vidare projektet. Projektet är ett delprojekt inom projekt med fokus på Mifid-direktivet. I projektguppen ingår ca. 5-6 personer. 

Vi söker efter en person som har en bra känsla för teamsamarbete och är van att jobba nära sina projektmedlemmar. Det är också viktigt med bra kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta krossfuktionellt med andra delprojekt samt intressenter i verksamheten. Vi ser det som ett krav att konsulten har varit inom bank och finans tidigare.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Offert med CV samt prisbild ska vara preseneterat för Levigo senast måndag 12/2