Roll: Interimschef operativ nätplanering
Stationeringsort: Stockholm
Omfattning: 100%
Uppdragsperiod: 2018-03-01 – 2018-12-21

Vi söker en interimschef för operativ nätplanering hos vår kund inom telekombranschen.

Kunden är ute efter en interimlösning för ledning av arbetet inom operativ nätplanering. Därför krävs stor erfarenhet av arbete hos bredbandsoperatör eller motsvarande inom nätplanering och projektering. Man ska även vara van vid chefsroller och/eller annan personalledande roll.

Konsulten ska besitta god kunskap inom datakommunikation med fokus på IP-baserade nätverk. Vidare är erfarenhet från B2B-verksamhet samt arbete med Ethernet, BNG, Radius och DHCP viktigt att ha sedan tidigare.

För frågor om uppdraget kontakta uppdrag@levigo.se

Offert med CV samt prisbild ska vara presenterat senast 14/2