Roll: Systemförvaltare/Utvecklare
Kompetensnivå: Minst 3 år inom snarlikt roll
Omfattning: 100 %
Uppdragstid: 3-5 månader
Placeringsort: Stockholm
Prisbild: 750-1100 kr/h
Beskrivning

Levigo söker nu en systemförvaltare till vår kund, ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Här blir du en del av ett härligt, serviceinriktat IT-team på 8 personer som sitter i fräscha lokaler i hjärtat av Södermalm i Stockholm.

I rollen som systemförvaltare kommer du att arbeta cirka 80 procent med förvaltning medan de resterande 20 procenten ägnas åt programmering. Kunden har många egenbyggda system av både äldre och nyare modell där du kommer att få ta mycket eget ansvar genom att förvalta flera av dem. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att rätta till kod och buggfix, felsökning, fil- och dokumenthantering, filbearbetning och hantering av kunddatabaser. Den tekniska miljön består av bland annat C#, ASP.NET, MVC, MS SQL och T-SQL.

Kunden är mitt i en tillväxtfas vilket innebär att du får goda möjligheter att påverka! Vi ser därför att du som söker är en öppen, kommunikativ och driven person som har tidigare erfarenhet av ett liknande arbete. Du tycker om att jobba med människor på ett kundfokuserat sätt och trivs med att ta mycket eget ansvar.

Kravprofil

  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
  • Kunskaper i C# och MS SQL
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • Kunskaper i ASP.NET, MVC, Webforms, T-SQL och EPiServer

CV, prisbild samt motivering skickas till uppdrag@levigo.se senast 20/3, dock snarast då presentationer sker löpande.

Eventuella frågor tas med Jonatan Sandberg 070 494 99 11