Roll: Sharepoint-Konsult
Kompetensnivå: Nivå 3-4 (Hög kompetens inom området, arbetat som konsult mer än 4 år, förmågan att leda en grupp och arbetar självständigt)
Omfattning: 60-80timmar
Uppdragstid: 2018-11-15 – 2018-12-31
Placeringsort: Varberg
Uppdraget
I samband med att Varbergs kommun håller på att ta fram ett nytt intranät i plattformen Sitevision Collaboration, tillsammans med konsultfirman Soleil, behöver de en konsult som tar fram en lagringsstruktur i Sharepoint online. Denna ska sedan integreras mot det nya intranätet.
Kompetenskrav:
 (tex. metoder, system, verktyg, utbildning, antal års erfarenhet som krävs av konsult etc)
Personen de söker bör ha erfarenhet från tidigare uppdrag, åt offentlig sektor, ha skapat lagringsstruktur i Sharepoint online så att vederbörande kan komma med förslag samtidigt som den lokalarbetsgruppens önskemål och behov tillgodoses. Uppdraget kommer med stor sannolikhet bli iterativt.
CV, en kortare motivering och pris skickas till uppdrag@levigo.se senast 2018-11-12
Eventuella frågor ställs till Eva Grim 070-329 93 46