Roll: Redovisningsansvarig
Omfattning: 100 %
Uppdragstid: 6 månader
Placeringsort: Stockholm
Prisbild: 750 – 900 kr/h

Levigo söker nu en redovisningsansvarig för ett 6 månader långt konsultuppdrag hos vår kund, en ledande fastighetsfondförvaltare. På det trevliga kontoret centralt placerat i Stockholm väntar man nu förstärkning i form av en kunnig och engagerad medarbetare.

I rollen som redovisningsansvarig har du inom givna ramar ett helhetsgrepp om den finansiella rapporteringen för ett flertal bolag. Du tar fram relevant ekonomisk information utgörande fullständiga beslutsunderlag för ledning och styrelse. I tjänsten ingår uppföljning och kontroll av den ekonomiska rapporteringen och arbetet sker i enlighet med gällande lagar, regelverk, investeraravtal samt ledningssystem. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen är således löpande bokföring, självständiga bokslut, olika beräkningar tillsammans med controllers, upprättande av inkomstdeklarationer och årsredovisning, framtagande av styrelsematerial och upprättande av prognos och budget tillsammans med enhetsansvariga.

Vi söker dig som har erfarenhet inom moderbolagsredovisning och känner dig trygg i dina kunskaper på området. Du kommer snabbt in i en ny roll och är mån om att leverera resultat av god kvalitet. Ditt förhållningssätt är lösningsfokuserat och du trivs i en händelserik miljö där du snabbt får skifta mellan olika arbetsuppgifter. Att arbeta självständigt faller sig naturligt för dig och du är en kommunikativ person med god samarbetsförmåga.

Kravprofil
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande
Erfarenhet inom fastighetsbranschen
Kunskaper inom koncernredovisning
Omfattning och tillträde
Heltid, 6 månader konsultuppdrag. Tillträde omgående.

Mer detaljerad information kring arbetsuppgifter i uppdraget finns och skickas vid intresse.
CV, pris samt motivering skickas till uppdrag@levigo.se senast 20/11.

Eventuella frågor tas med Jonatan Sandberg 070 494 99 11