Roll: Finance Controller / Ekonomiansvarig till Oral Care AB
Kompetensnivå: Minst 3 års erfarenhet av arbete som controller
Omfattning: 100%
Uppdragstid: Start omgående
Placeringsort: Johanneshov

Uppdraget
I rollen som Financial Controller har du ansvaret att rapportera resultatet till ledningen. Du analyserar avvikelser mot budget och prognos och sätter samman rapportpaket månadsvis. Du analyserar och tar fram nyckeltal och är även ansvarig för hela avstämningsprocessen. Vidare ansvarar du för analyser av balansräkningen och kassaflöden och tar fram löpande likviditetsrapporter.

Kravprofil
Du är civilekonom med minst 3 års erfarenhet av controllerarbete. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från redovisning och som har arbetat med hela redovisningsflödet inklusive koncernredovisning samt bokslut.
Du är generellt duktig på system och processer och har väldigt god kompetens i Excel. Att kommunicera och även på ett pedagogiskt sätt förklara komplexa saker är du van vid. God nivå i engelska är ett krav.
Som person har du en fallenhet för att analysera och sammanställa information, du är van vid att prioritera i ditt arbete och du uppskattar att arbeta i team. Därtill är du strukturerad, noggrann och van att arbeta mot deadlines. Som person är du ödmjuk, driven och lösningsorienterad. Du tycker om att skapa ordning och kommer gärna med förbättringsförslag tillsammans med förmågan att driva igenom förslag på egen hand.
Du rapporterar till CFO

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för avstämning bokslut
Skapa underlag till bokningar och ett korrekt månadsbokslut
Ansvarig koncernavstämning
Avstämning löpande underlag och framtagningar utbetalningar
Rapportering RR/BR/CF
Framtagning och analys av KPI:er
Rapportering och analys till olika regioner/enheter
Hantera löpande bolagsformalia
Utredning och projekt

CV, motivering samt pris skickas till uppdrag@levigo.se ASAP då uppdraget behöver tillsättas så snart som möjligt.

Eventuella frågor tas med Eva Grim, 070-329 93 46