Roll: Konsult inom e-learning (Junglemaps)
Omfattning: 100 %
Uppdragstid: ASAP – 6 månader
Placeringsort: Stockholm (Tumba)
Botkyrka kommun ska köpa in ett e-learningsystem som heter Junglemap. I detta uppdrag krävs inte att konsulten har tidigare erfarenhet av Junglemap (kommer att få upplärning i detta genom personal från leverantören). Bra om konsulten har tdigare erfarenhet av Office365 då Junglemaps kretsar kring den lösningen. Konsulten ska kunna vara förmögen att förstå och kunna identifiera vad som behövs till “kunden” (förvaltningarna) och anpassa behovet utefter verksamheten. Konsulten kommer till en början också att få utbildning i Junglemaps, och dessutom ha person från leverantören tillgänglig för frågor. För personalen internt på Botkyrka kommun finnas tillgänglig för frågor kring Junglemaps och på ett bra sätt kunna sätta ihop utbildningspaket riktat mot de specifika förvaltningarnas behov.
Arbetsuppgifter:
  • Tillsammans med verksamheten sätta sig in i Junglemaps och vara delaktig i införande
  • Koordinera utbildningar i Junglemaps som matchar behoven ute på förvaltningarna
  • Mot förvaltnignarna finnas vid frågor och funderingar kring Junglemaps och Office 365
Kravprofil:
  • Kunskap i Office 365
  • Tekniskt intresse
Som person är du pedagogisk och driven samtidigt som du har har lätt att sätta dig in i nya tekniska system och miljöer. Du är serviceminded och trivs bra med att sitta på en utbildande roll inom verksamheten.
CV, pris samt motivering skickas till uppdrag@levigo.se senast 28/1.
Eventuella frågor tas med Jonatan Sandberg 070 494 99 11