Roll: Webbutvecklare
Uppdragstid: 12 mån
Omfattning: 100%
Placeringsort: Stockholm
NordLEI är en webbaserad försäljare av LEI (en form av globala organisationsnummer för företag). Vi söker nu en Full Stack-utvecklare med intresse av att arbeta både back-end och front-end och vara med och ta ett helhetsansvar för förvaltning och vidareutveckling av våra webbtjänster. Du kommer arbeta tillsammans med vår nuvarande utvecklare, både med NordLEIs tjänster men även med utveckling av vår resebyrå EXPTravels webb.
Ska-krav: Linux, Apache, MySQL, PHP & jQuery.
Meriterande: Databasoptimering. UI och UX.  Search Engine Marketing (SEA & SEO). Finansiell erfarenhet (EMIR, MiFID II/). Extraspråk som danska, norska eller tyska.
Skicka CV, motivering och pris till uppdrag@levigo.se
Eventuella frågor tas med Eva Grim, 070-329 93 46