Job Title:   SE – Developer
Job Start Date:   08/19/2019
Job End Date:   08/19/2020
Site:  Stockholm (SE)
Description:   Vi söker en .Net utvecklare
Uppdraget innebär att förstärka ett utvecklingsteam bestående av drygt 10 utvecklare och arkitekter. Teamet ansvarar för utveckling av ett internt utvecklat system för order- och leveranshantering. Vi arbetar i en Microsoft .NET miljö där systemet huvudsakligen utvecklas med C#, MVC och SQL (SQL Server). Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Visual Studio, GIT och Team City. Arbetet innebär även att sätta sig in i och förstå den bakomliggande affärslogiken och hur den är realiserad i systemet. Totalt arbetar ca 30 utvecklare och arkitekter på utvecklingsavdelningen. Dessa är uppdelade på mindre utvecklingsteam.
Omfattning: 100%
Kompetenskrav: Högskoleutbildning, gärna Civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet: 3år+
Goda kunskaper i: C#, MVC, T-SQL (SQL Server)
Meriterande:
God vana vid att skriva stored procedures.Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vid intresse skicka CV, motivering och pris till uppdrag@levigo.se
Eventuella frågor tas med Jonatan Sandberg, 070-494 99 11