Levigo söker en investeringscontroller för vår kunds räkning, en statlig förvaltningsmyndighet som håller till i centrala i Stockholm.
I rollen som investeringscontroller kommer du att ansvara för den administrativa hanteringen av kontorets investeringsplanering, projektverksamhet och för olika former av uppföljning inom dessa områden. Du kommer att vara med i planering och framtagande av beslutsunderlag för enskilda projekt, men även delta i arbetet med att planera och prioritera projektportföljen på ett övergripande plan. Du ansvarar för budget-, prognos-, månadsrapportering och analys utifrån ett investeringsperspektiv.
Du bidrar till utveckling och upprätthållande av en kvalitetssäkrad projektprocess samt utveckling av analys- och kalkylverktyg. Utöver det så ansvarar du för framtagandet av relevanta nyckeltal för uppföljning av planerade och genomförda projekt och investeringar.
För att lyckas i rollen söker vid dig som arbetar med en god struktur och noggrannhet och som med ett gott ordningssinne besitter en stark motivation att prestera. Du är engagerad, ansvarsfull och stresstålig och trivs lika bra med att jobba nära människor som att arbeta självständigt.

Vi tror att du har:
● Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
● Minst 5 års erfarenhet inom controlling
● Mycket goda kunskaper i Agresso och Excel
● Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

Meriterande:
● Tidigare erfarenhet av kalkylarbete inom fastigheter/bygg
Omfattning och tillträde:
Heltid, konsultuppdrag till november 2020. Tillträde i november.
Svara med CV, pris, tillgänglighet samt motivering till uppdrag@levigo.se senast 8/11
Eventuella frågor besvaras av Jonatan Sandberg 070 494 99 11