Levigo söker en verksamhetscontroller för vår kunds räkning, en statlig förvaltningsmyndighet som håller till i centrala Stockholm.
I uppdraget som verksamhetscontroller kommer dina arbetsuppgifter på ett generellt plan handla om att aktivt delta och fungera som ett stöd till verksamheten i frågor som berör budget, uppföljning och prognos. Du arbetar självständigt med återkommande rutiner, uppföljningar, analyser och deltar i enhetens projekt och utredningar. Du bidrar också till att utveckla och utbilda inom uppföljnings- och planeringsverktyg.
På ett mer specifikt plan kommer du att få arbeta med budget- och uppföljningsarbete i nära samarbete med verksamhetens företrädare. Du genomför analys av ekonomi, verksamhetsresultat, utveckling av verksamheternas processer och omvärldsbevakning.
Du bistår med ditt stöd till olika enheter i viktiga frågor som berör ekonomi och strategiska ställningstaganden inför framtiden, där du jobbar nära såväl olika enheter som verksamhetschefer. Du medverkar vid interna ekonomiutbildningar och informationstillfällen inom förvaltningen där du med din ekonomiska kunskap bidrar till att kunskapsnivån höjs. Du kommer även att ta fram rapporter, arbeta med olika analysverktyg och utveckla nyckeltal för uppföljning av verksamheten i framtiden.
För att lyckas i uppdraget söker vid dig som arbetar med en god struktur och noggrannhet och som med ett gott ordningssinne besitter en stark motivation att prestera. Du är engagerad, ansvarsfull och stresstålig och trivs lika bra med att jobba nära människor som att arbeta självständigt.

Vi tror att du har:

● Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
● Minst 3 års erfarenhet som verksamhetscontroller
● Mycket goda kunskaper i Agresso och Excel
● Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
Omfattning och tillträde:
Heltid, uppdrag till februari 2021. Tillträde i november.
 
CV, pris, tillgänglighet samt motivering skickas till uppdrag@levigo.se senast 8/11
Eventuella frågor tas med Jonatan Sandberg, 070 494 99 11