Roll: Nätverkstekniker
Omfattning: 100%
Uppdragstid: 6 månader med snarast med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Göteborg
Om uppdraget:

Som nätverkstekniker kommer du att arbeta med konfigurering av routrar och switchar, support och utveckling av nätverk samt fungera som stöd för användare. Du kommer få utveckla dina tekniska kunskaper samt hålla en löpande dialog med andra tekniker. Arbetsuppgifter I rollen som nätverkstekniker kommer du att arbeta med felsökning, supportering och analys av tekniska ärenden. De tekniska ärendena är av olika svårighetsgrad och omfattning, vilket erbjuder dig att utveckla din problemlösningsförmåga. Själva ärendet hämtar du från ett ärendehanteringssystem, telefon och mail, som du sedan löser efter bästa förmåga.

Främsta arbetsuppgifter:

  • Att drifta och förvalta on-prem och hybridlösningar inom Skype och Exchange
  • Hantera ärenden/incidenter som kommer in.
Din profil och kvalifikationen:
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverk
  • Behärskar svenska och engelska flytande
  • Ca 1-2 års erfarenhet inom nätverk
Vi tror att du som söker tjänsten är en riktig problemlösande och tycker det är kul att supportera andra med ett trevligt bemötande i din vardag. Du tycker det är roligt att arbeta i team och lära dig från dina kollegor samt dela med dig av dina egna erfarenheter.
Meriterande är om du har arbetat i en teknisk kundtjänstroll tidigare och har vana att skapa ett förtroende hos användare. Även meriterande med kunskap inom Citrix och SCCM
Svara genom att skicka CV, pris och motivering snarast till, Jimmie Ivarsson, jimmie.ivarsson@perido.se
Jimmie svarar även på eventuella frågor!