Roll: Systemutvecklare Webteam
Omfattning:  100%, 40h/v
Uppdragstid:  Start ca. 3 nov till och med tillsvidare
Placeringsort:  Stockholm
Om uppdraget: Webbteamet är ansvariga för utveckling och förvaltning av hemsidan och biljettautomater. Som medlem i teamet får du jobba med en av Sveriges största resesajter med över 100 000 besökare om dagen. Du får också arbeta med en spännande teknikstack på ett företag med höga ambitioner – att bli Sveriges mest digitaliserade företag. Bolaget har fått äran att bedriva tågtrafik i Norge under varumärket Nord. Webteamens ansvar kommer därför omfamna både försäljningskanaler i Sverige och Norge samt förvaltning av dessa.
Idag har vi en api plattform som kommunicerar med vårt bokningssystem. Plattformen bygger idag på virtuella miljöer som körs på wildfly/Java. Hemsidan är skriven i angular.JS och är hostad i Adobe Experience manager. Vi arbetar idag på att förflytta våra tjänster och klienter till Azure som plattform. Istället för traditionell hosting på virtuella servrar kommer vi använda oss av PaaS och IaaS tjänster fortsatt med Java och Javascript som språk.  Vår klient behöver flyttas till ett modernare ramverk och där har vi har valt React.
Kravspecifikation:
Rollen:
Vi söker nu en senior fullstackutvecklare som kommer att arbeta inom ett av våra utvecklingsteam. Vi söker dig som trivs med att jobba i team, är målorienterad och har goda kommunikativa färdigheter. Eftersom vi har en något ojämn könsfördelning i teamen välkomnar vi gärna kvinnliga sökande. Det är meriterande med erfarenhet av att ha arbetat agilt. Vi är fullt medvetna om att vår resa mot ett agilt arbetssätt bara har börjat men vi har kommit en bit på vägen och vi behöver dig och din erfarenhet och driv för att ta oss vidare. Vi ser gärna en person som vill bidra med perspektiv och erfarenheter inom teknik/utveckling såväl som metod/samarbete. I rollen ingår både nyutveckling och förvaltning. Du identifierar dig som en fullstackutvecklare men har antagligen en tyngdpunkt inom front-end eller back-end. Du ser fördelen med att testa din egen kod och har erfarenhet att utveckla automatiserade tester. Vi sätter högt värde på kvalitet och god förvaltningsbarhet i allt vi utvecklar. Säkra webblösningar är för oss ett måste – vi är ständigt under attack!
Språk: 
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Kompetenser:  
  • God kompetens av objektorienterad utveckling med Java SE och EE, responsiv webutveckling; JavaScript, HTML5 och CSS
  • Design av API:er för webtjänster med JSON/REST
  • Systemintegration (REST/SOAP)
  • Goda kunskaper inom något/några JavaScript-ramverk såsom React, Angular.JS (nuvarande ramverk på sj.se)
Meriterade: 
  • Molnbaserade tjänster – Gärna Azure, Adobe AEM, SEO, UX & UI, Web Analytics och Tag Manager, Git, Maven, Jenkins, DevOps, Agil systemutveckling med Scrum, API Management, Spring Boot
Skicka CV, pris och motivering till uppdrag@levigo.se – Senast den 15/10
Eventuella frågor? Eva Grim, 070-329 93 46