Roll: RPA-utvecklare
Omfattning: 100 %
Uppdragstid: ASPA – 12 månader
Placeringsort: Stockholm
Konsulten ska utveckla fullständiga RPA (Robotic Process Automation) flöden med hjälp av sekvenser som effektiviserar och automatiserar verksamhetens processer i olika datasystem, applikationer, web- och molntjänster.
Med hjälp av verktyget UiPath Studio och våra robotar som används i kombination av utvecklade script i Power Shell samt bibliotek som är skriven i C# för att anpassa sig till de dynamiska behov som krävs så skapas fullständiga RPA flöden för Citrix-, Desktop- och Webapplikationer som ska köras med minimal eller helt utan mänsklig interaktion. Dessa flöden ligger på virtuella servrar som finns och konfigureras på Azure Portal.
Aktiviteter och verktyg som används är bland annat OCR (Optical Character Recognition), Screen Scraping, bildanalys, workflow och GUI (Graphical User Interface) element som hittas med hjälp av selektorer.
Erfarenhet inom felhantering och loggning är viktigt eftersom automationerna ska vara helt självgående och flödet ska vara konsekvent vid eventuella avvikelser.
Integrationer med Azure, Sharepoint Online och Office365 förekommer.
Teamet jobbar i en DevOps miljö.
Krav:
 • RPA (Robotics Process Automation) kunskap
 • UiPath
 • Power Shell
 • Sharepoint Online
 • Azure platform
 • Office 365
Meriterande:
 • C#
 • Procapita
 • Citrix applikationer
 • Versionshantering
 • DevOps
 • OCR
 • Bildanalys
CV, pris, tillgänglighet och motivering kring varför konsulten matchar uppdraget skickas till uppdrag@levigo.se senast 2019-10-22.
Eventuella frågor tas med Jonatan Sandberg, 070 494 99 11