Till ett av SCB:s viktigaste verksamhetsprojekt har Levigo nyligen tillsatt en Projektledare genom ett nyare partnersamarbete. Projektledaren har gedigen erfarenhet av verksamhetsstyrning och ledning av projekt i offentlig sektor. Sedan tidigare har vi flertalet konsulter inom b.la systemutveckling hos SCB och det känns väldigt kul att få vara med och tillsätta den viktigaste resursen i detta spännande projekt.

Även vår partner Agio System & Kompetens är nöjda över tillsättningen. Såhär säger Annika Sällström, ansvarig från Agio: ”-Jätteroligt att få till samarbete med Levigo. Vid första försöket hittade vi en perfekt match och vår konsult började arbeta hos SCB redan veckan efter. Ser fram emot att se vad detta kan leda till; både hos SCB och hos andra kunder till Levigo”.

Nyhetens författare: Emelie Linheden, 2015-05-13