Levigo

Vi som jobbar här

Vi som arbetar på Levigo är ett engagerat gäng som gillar affärer och att föra ihop människor för samarbete. Vi är specialister på konsultförmedling och vill ge en personlig, enkel och smidig lösning till dig, oavsett om du är en kund som söker konsulter eller om du är konsult som söker uppdrag. Varmt välkommen!

Vad vi gör

Levigo är en renodlad mäklarverksamhet som förenklar inköpen av kvalificerad kompetens genom att matcha erfarna konsulter inom främst IT och teknik med våra kunders organisationer. Vårt nätverk består av både större konsultbolag och en- och fåmansbolag. Våra uppdrag avser enskilda konsulter, större åtaganden eller ramavtal.

våra kunder

I vår kundportfölj finns ett flertal av Sveriges största och mest spännande bolag och offentliga organisationer. Levigo har ramavtal med bland annat Volvo, Polestar, Scania och Region Blekinge. 

Historia

Namnet Levigo kommer från latin och översätts till ”problemlösare, problemfri”. Levigo har förmedlat konsulter som förstärker och kompletterar våra kunders organisationer med specialistkunskap sedan 2009, och innan dess under Peridos varumärke sedan 2003. Levigo har haft en stadig tillväxt under åren och ingår i Perido Group som är en heltäckande leverantör inom kompetensförsörjning.